Полезни и интересни съвети за различни житейски ситуации.

Мерил Стрийп: Не искам повече да губя време за това, което не ми харесва!
„Качествените въпроси изграждат качествен живот. Успешните хора си задават по-добри въпроси и в резултат получават по-добри отговори.”
Ако ви кажа „Не мислете за розов слон!” или пък „Не се притеснявайте, тази година няма да има предколедно задръстване по пътищата” - много вероятно е в главата ви да изникне един огромен розов слон и доста спомени от минали задръствания, а дори и по-апокалиптични картинии с хиляди коли и розови слонове
Напоследък често ми се налага да изпълнявам ролята на защитник на НЛП. Това, което метод за манипулация в бизнеса, рекламата, взаимоотношенията, до средство за сваляне на мадами. Да НЛП намира приложение във всички сфери от живота ни, тъй като обект на изследване е човекът, неговите мисли, емоции и поведение, няма общо с манипулацията.
В началото на година си пожелаваме да бъдем здрави, щастливи и успешни. Това е топ три на желанията ни според мен. Аз обаче искам да ви пожелая да поемате повече рискове, да бъдете смели и да вярвате в собствената си стойност. Поемането на рискове е един от ключовете към израстване и успех. Рискът е част от процеса ни на обучение. Рискът ни дава усещането, че сме живи. Поемането на риск е наше изконно задължение, ако искаме да изживеем един забележителен живот!
Page 2 of 2
1 2